Toernooi begeleiding

Het spelen van een tennistoernooi is voor iedere speler het hoogtepunt waarnaartoe wordt gewerkt. Vanzelfsprekend vinden wij het belangrijk om bij de toernooien aanwezig te zijn, zodat wij de speler zowel mentaal als fysiek kunnen begeleiden. Ook wordt er aan het tactische aspect veel aandacht besteed, zodat de leerling met een doordacht plan aan de wedstrijd begint. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Wij begeleiden de spelers gedurende diverse toernooien, zoals de N(O)JK, Junior Tour, Nationale Ranglijst toernooien, Ten-Pro, Tennis Europe en ITF. Waar mogelijk zal er tevens bij het inspelen een trainer aanwezig zijn. De wedstrijden worden door de begeleider bekeken, waarna deze inhoudelijk met de leerling wordt nabesproken. Blijkt dat er een verschil is tussen het trainingsniveau en het wedstrijdniveau? Na het analyseren van de oorzaak zullen onze trainers hier samen met de jeugdspeler tijdens de reguliere trainingen aan werken.

Praktische informatie toernooibegeleiding

Bij Ambition Tennis Academy vindt de toernooibegeleiding in overleg plaats. Bij meerdere keren per week trainen, is de toernooibegeleiding inbegrepen in het lesgeldtarief. Ieder pakket bevat een X-aantal wedstrijden die worden begeleid.
ATA beschikt over een 9-persoonsbus waarmee de trainers samen met de spelers comfortabel naar (inter)nationale toernooien afreizen.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

En informeer naar de mogelijkheden