Tennis training

Hoe het ideale trainingsschema eruitziet? Dat is per persoon verschillend. Bij Ambition Tennis Academy baseren wij het trainingsschema op basis van de behoefte van de leerling. Aan het begin van het trainingsseizoen wordt de fysieke staat van spelers, met een leeftijd van twaalf jaar of ouder, uitvoerig getest. De sterke en zwakke punten worden in kaart gebracht en op basis daarvan wordt er een persoonlijk trainingsschema opgesteld. Heeft de speler lichamelijk een zwakke plek? Door middel van de juiste trainingen maken we deze sterker. Zo worden blessures tevens voorkomen.

Onze groepstrainingen worden in kleine groepen gegeven: van vier, acht of twaalf personen. Daarnaast is het ook mogelijk om duo-trainingen en privétraining te volgen.

Praktische informatie tennistraining Goirle

De tennistrainingen vinden plaats op het trainingscentrum van Club Pelikaan Goirle. Onze locatie beschikt over alle faciliteiten om de tenniskwaliteiten optimaal te ontwikkelen. De trainingen vinden plaats van maandag tot en met zaterdag tussen 14:00 uur en 22:00 uur. Wij beschikken over zowel indoor- als outdoorbanen. De trainingen gaan om deze reden, ongeacht het weer, altijd door.

Liever in de ochtend of middag trainen? In overleg is het mogelijk om voor de Topsportklas van het Willem2College en de (semi)fulltime groep te trainen.

Meer informatie

Zou u graag meer te weten komen over onze tennistrainingen, de voorspeeldagen of kennismaken? Neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u met veel enthousiasme graag meer.

Neem vrijblijvend contact met ons op

En informeer naar de mogelijkheden