Sportpsycholoog

Wij besteden iedere training, van rood tot en met geel, aandacht aan mentale doelen. Dit doen we groepsgewijs en individueel. Soms bewust voor onze spelers, soms onbewust.
Ook in de begeleiding bij toernooien komt dit aspect altijd weer terug en word dit besproken. Echter zijn wij ons ook zeer bewust dat onder vertoond gedrag meerdere lagen zitten en Lauri Staats iemand is die onze spelers hier verder mee kan helpen.

Lauri verteld;
‘Presteren op de tennisbaan gaat niet alleen over hoe fit je bent, of je de juiste techniek beheerst en je het spel tactisch doorziet. Het gaat ook om mentale veerkracht, een sterke mindset en de vaardigheid om ‘je koppie erbij’ te kunnen houden.
Wedstrijdspanning, frustratie op de baan, gedachten over winnen of verliezen, niet eruit halen wat erin zit, blessures: elke tennisser komt obstakels tegen. De vraag is: Hoe ga je daar mee om? Laat je jezelf leiden door je obstakels of bezit je voldoende mentale veerkracht om je – ondanks je obstakels – toch te richten op dat wat voor jou belangrijk is? Lukt het (nog) niet om op een juiste manier om te gaan met je obstakels? Dan kan Prestatiepsycholoog Lauri je verder helpen!
Met een achtergrond als ontwikkelingspsycholoog en sport- en prestatiepsycholoog beschikt Lauri over de vaardigheden en tools om jouw mentale prestatieniveau te verbeteren. Leuk om te weten: Lauri heeft zelf jaren getennist bij de tennisschool, dus weet goed hoe het voelt om op de baan te staan!
Benieuwd geworden? Mail naar info@ambitiontennisacademy.nl en zij brengen jou met Lauri in contact.’

Neem vrijblijvend contact met ons op

En informeer naar de mogelijkheden