Over ons

Ambition Tennis Academy bestaat sinds 2022 en is opgericht door Bonno van den Hout. Bonno was vijf jaar werkzaam bij het prestatieve Tennisschool Gijs en heeft deze overgenomen en voortgezet onder de naam Ambition Tennis Academy. ATA behoort tot één van de elf gecertificeerde tennisscholen in Nederland.

Het team van Ambition Tennis Academy

Het team van ATA bestaat uit Bonno van den Hout, Gijs Verheijen, Gillis van de Gruiter, Luc van de Gruiter en Kitty van Haperen. Gezamenlijk slaan zij de handen in één om kinderen met een bovengemiddelde aanleg voor tennis op te leiden en hun talent te ontplooien.

Missie en visie Ambition Tennis Academy

Jonge, enthousiaste en talentvolle spelers de gelegenheid bieden om tot optimale tennisprestaties te komen; het is onze missie. Wij realiseren dit in een prettige en sportieve omgeving waarbij respect, discipline en doorzettingsvermogen de basis vormen voor zowel de tennisontwikkeling als persoonlijke ontwikkeling en groei van het kind.

Tennisprestaties van hoog niveau kunnen in onze ogen enkel worden bereikt wanneer er voldoende aandacht is voor de ontwikkeling van de persoonlijkheid. De jeugdspeler plukt daar zowel op de korte als lange termijn – niet alleen als tennisser, maar ook in het dagelijks leven – gegarandeerd de vruchten van.

Neem vrijblijvend contact met ons op

En informeer naar de mogelijkheden