Instroomtraining Ambition Tennis Academy

De KNLTB heeft in 2020 een netwerk van leraren opgezet dat verantwoordelijk is voor het instroomprogramma. Kinderen met cluboverstijgend-niveau, in de leeftijdscategorie zeven tot en met tien jaar, krijgen via het programma de kans om één keer per week te trainen met jeugdspelers van hun eigen niveau. Naast het volgen van de instroomtrainingen blijven de spelers lid van hun eigen vereniging.

Bonno van den Hout geeft namens Ambition Tennis Academy de instroomtrainingen. Wanneer een jeugdspeler talentvol is, kan deze in het nieuwe lesjaar volwaardig deelnemen aan het trainingsprogramma van de ATA.

Inhoud programma

Het instroomprogramma bestaat uit een dertig weken durend trainingsprogramma waarin de tennis- en beweegvaardigheid centraal staat. Het programma wordt door de instroomleraar in twee trainingsgroepen aangeboden. De trainingsgroep bestaat uit acht tot tien kinderen met een gelijkwaardig niveau in de leeftijdscategorieën zeven/acht jaar en negen/tien jaar. De instroomtraining van Ambition Tennis Academy vindt op woensdag en zaterdagmiddag plaats.

Voorspeeldagen Ambition Tennis Academy

Heb je tussentijds interesse om deel te nemen aan instroomtraining maar heb je de voorspeeldag gemist? Je kan ten alle tijde een proefles nemen bij Ambition Tennis Academy!
Neem dan contact op via info@ambitiontennisacademy.nl.

Neem vrijblijvend contact met ons op

En informeer naar de mogelijkheden