Fysiotherapie

Ambition Tennis Academy werkt samen met Fysio de Rooy. De sportfysiotherapeuten van De Rooy zijn gespecialiseerd in manuele therapie en sportfysiotherapie voor kinderen en ze begeleiden de spelers – indien nodig – gedurende een toernooi. Is er sprake van een blessure, dan stellen zij met de leerling een behandelplan op en begeleiden de revalidatie en trainingsprogramma’s.

De sportfysiotherapeuten hebben veel ervaring met het begeleiden van topsporters. De contactpersoon, Kitty van Haperen, is zowel fysiosporttherapeut bij De Rooy als fysieke trainer bij ATA waardoor zij nauw betrokken is bij de spelers en voortgang van de revalidatie. Dankzij de dagelijkse samenwerking kan een geblesseerde speler altijd binnen 48 uur bij een sportfysiotherapeut terecht.

Ambition Tennis Academy heeft dankzij het werken met topsporters een netwerk van orthopeden, sportartsen en podotherapeuten opgebouwd. Direct een afspraak realiseren bij een specialist? Wij begrijpen het belang ervan en regelen het razendsnel.


Meer informatie over Fysio de Rooy klik hier.

Wilt u een vraag stellen of heeft uw kind een blessure dan kunt u een afspraak inplannen via telefoonnummer: 013-5300811 of via de website klik hier.

Neem vrijblijvend contact met ons op

En informeer naar de mogelijkheden