Events

De Tenniscup is een initiatief van Ambition Tennis Academy en JustTennis. Het toernooi is een samenwerking van diverse tennisverenigingen in de regio Tilburg.

Ieder jaar zijn TC Tilburg, LTC de Hoge Heide, HTC de Ypelaer, LTC Goirle en TC Gilze ieder de organisator van een speeldag. Daarnaast organiseren we bij ATA één indoorspeeldag bij Club Pellikaan te Goirle. In een gezellige setting laten we jeugdspelers op een laagdrempelige manier kennismaken met het deelnemen aan een toernooi en de facetten die daarbij komen kijken.

Deelname Tenniscup

De tenniscup is voor kinderen tot en met dertien jaar die tennissen in rood, oranje en groen. Het maakt niet uit van welke tennisvereniging de jeugdspeler lid is.

De inschrijving loopt via de tennisbond. Zodra de inschrijving voor een speeldag is geopend, zullen wij de link achter de vereniging plaatsen.

LTC de Hoge Heide
HTC de Ypelaer
TC Tilburg Schrijf je hier in voor zondag 16 juni!
TC Gilze 
Club Pellikaan Goirle 
LTC Goirle

Speelformat

Iedere deelnemer speelt minimaal drie wedstrijden. We spelen enkelspel en indien mogelijk dubbelspel. Tussen de wedstrijden door staat er ranja voor de kinderen klaar. Ook kunnen ze deelnemen aan leuke uitdagingen en activiteiten.

Inschrijven voor de Tenniscup? Het kan voor de categorieën rood, oranje en groen. Deze zijn verdeeld in ‘1’ (gevorderd) of ‘2’ (beginnend).

Contact

Heeft u vragen over de Tenniscup? Stuur dan een bericht naar de toernooileiding via Bonno@ambitiontennisacademy.nl of toernooi@justtennis.nl. Wij reageren na ontvangst zo spoedig mogelijk.

Neem vrijblijvend contact met ons op

En informeer naar de mogelijkheden